Nekadašnji članovi DJB podržali kandidaturu Jankovića

Nekadašnji članovi DJB podržali kandidaturu Jankovića

Inicijativni odbor udruženja u osnivanju “Građanska platforma”, koji čine narodni poslanici Aleksandra Čabraja, Jovan Jovanović i Sonja Pavlović, zajedno sa znatnim brojem nekadašnjih koordinatora, odbornika i istaknutih članova Pokreta Dosta je bilo, odlučio je da na predstojećim izborima podrži kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije.

 

“U prethodnih deset godina kao Zaštitnik građana, Janković je ne samo rečima, već, pre svega, delima, pokazao da je najistaknutiji zastupnik vrednosti uređene, demokratske i moderne države, zasnovane na vladavini prava. Uvereni smo da te vrednosti dele ne samo oni koji su na prethodnim izborima glasali za Pokret Dosta je bilo, već i većina građana Srbije”, navodi se u saopštenju.

“Građanska platforma” pozvala je sve one kojima je, kako navode, cilj stvaranja pristojne države podjednako važan, kao i sredstva kojima taj cilj treba da se ostvari, da podrže i aktivno se uključe u izbornu kampanju Saše Jankovića.

Troje poslanika Dosta je bilo saopštili su pre nedelju dana su da su napustili taj pokret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.